Objave

Chiara Reljac

Chiari Reljac tri brončane medalje sa Europskog prvenstva do 15 godina

Dizanje utega

pet 14/07/2023

Chiara Reljac, članica Kluba dizača utega “Rječina 75” osvojila je u konkurenciji do 15 godina čak tri brončane medalje na Europskom prvenstvu u Moldaviji. Chiara je medalje osvojila u disciplinama trzaj, izbačaj i biatlon.

Uspjeh je time veći što su ovo prve medalje u dizanju utega u ženskoj konkurenciji za Hrvatsku na velikim međunarodnim natjecnajima. Čestitamo!

Kuglanje – U Delnicama održan 4. Županijski kuglački kamp za mlade

Kuglanje

uto 04/07/2023

U Delnicama je od 30.06. do 2.07.2023. godine održan 4. Kuglački kamp za mlade „Delnice 2023“ u organizaciji Kuglačkog saveza PGŽ i Kuglačkog kluba Goranin.

Dvadeset osmero djece u dobi od 10-18 godina upoznali su se, uz trenere mladih selekcija reprezentacije Hrvatske Zdenka Sušca i Darinke Bunić, sa svim pojedinostima vezano za kuglanu i svim karakteristikama kuglačkog sporta.

pročitaj više...
Perspektivne košarkašice PGŽ

U Delnicama se okupile perspektivne košarkašice sa područja PGŽ

Košarka

pon 26/06/2023

U Delnicama je pred nekoliko dana sa radom započeo tradicionalni košarkaški kamp PGŽ u organizaciji Košarkaškog saveza Primorsko-goranske županije. Kamp okuplja petnaestak djevojčica iz klubova sa područja naše županije, a sa njima rade treneri Damir Rajković i Tomislav Švec.

Fran Pečnjak kadetski, Jan Tisaj juniorski prvaci države u cestovnom biciklizmu

Biciklizam

pon 26/06/2023

U Ludbregu je ove subote 24.6. održano Državno prvenstvo u cestovnom biciklizmu. Članovi Biciklistički Klub Rijeka su naslove državnih prvaka osvojili su u nekoliko kategorija.

Loris Makrovčak najbrži je bio u kategoriji U13, Fran Pečnjak je bio najbolji kadet, dok je u juniorskoj konukrenciji pobjedu odnio Jan Tisaj. U kategoriji “Elite” majicu državnog prvaka osvojio je Viktor Potočki (KD Rog).

Sportski dnevni boravak

Održan “Sportski dnevni boravak” na temu Obrt i samostalna sportska djelatnost za trenere i sportaše

čet 25/05/2023

Prošle je srijede u auli Veleučilišta PAR održana radionica na temu Obrt i samostalna sportska djelatnost za trenere i sportaše.

Novi Zakon o sportu donio je neke novitete što se tiču modela na koji stručni sportski djelatnici i sportaši mogu naplatiti svoj rad, odnosno angažman, pa je cilj ove radionice u prvom redu bio dati informaciju trenerima i sportskim djelatnicima upravo o tim mogućnostima, odnosno pokušati objasniti razliku između dvaju termina, samostalne sportske djelatnosti, koja je i do sada bila prisutna kao mogućnost, te obrta, koji je kao novina uveden u Zakon o sportu.

pročitaj više...