ZSPGŽ

Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ i Zajednica sportova PGŽ dogovorili suradnju

ZSPGŽ

sri 27/03/2024

Predsjednik ZS PGŽ Veljko Karabaić  i ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ doc.dr.sc. Željko  Linšak potpisali su “Sporazum o poslovnoj suradnji i promicanju zdravih stilova života i sporta”.

Nastavak je to višemjesečne suradnje ZSPGŽ i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo putem koje smo promovirali sport i zdrav način života. Vesele nas svi budući zajednički projekti i vjerujemo da je ovo samo početak jedne dugoročne suradnje.

Proglašenje najsportaša za 2023. godinu

Proglašenje najsportaša PGŽ za 2023. godinu

ZSPGŽ

pet 08/03/2024

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, ekipa, školskih sportskih društava i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2023. godinu održana je u Narodnoj čitaonici u Kostreni. Više stotina okupljenih sportaša i sportskih djelatnika sa područja čitave Primorsko-goranske županije pljeskom je ispratilo sve ovogodišnje laureate. Uz nagrade u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji – momčadski i pojedinačno, proglašena su i najbolji parasportaši, najbolja školska sportska društva, najuspješniji sportski djelatnici, a na samom kraju svečanosti podijeljene su tri nagrade za životno djelo.

pročitaj više...

Najava - svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2023. godinu

ZSPGŽ

sri 28/02/2024

U utorak, 5. ožujka 2024. godine s početkom u 18.00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni održat će se svečanost proglašenja najboljih sportaša i sportskih djelatnika Primorsko-goranske županije za 2023. godinu po izboru Zajednice sportova PGŽ.
 

Nagrade će se dodijeliti u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, ekipno i pojedinačno te u kategoriji parasporta i sporta gluhih osoba. Također, bit će proglašeni najuspješniji treneri te sportski djelatnici godine, a uručit će se i tri nagrade za životno djelo.

Atletika (2)

Badminton (0)

Biciklizam (1)

Boćanje (2)

Boks (0)

Dizanje utega (1)

Gađanje samostrelom (1)

Gimnastika (0)

Hokej (0)

Jedrenje na dasci (1)

Judo (0)

Karate (2)

Kickboxing (3)

Košarka (1)

Kuglanje (1)

Nogomet (1)

Odbojka (0)

Paratriatlon (1)

Plivanje (0)

Rekreacija (0)

Ronjenje (1)

Rukomet (1)

Šah (0)

Sanjkanje (1)

Skijanje (2)

Skokovi u vodu (1)

Školski sport (0)

Snowboard (0)

Sport gluhih (2)

Stolni tenis (0)

Streličarstvo (0)

Streljaštvo (1)

Studentski sport (0)

Taekwondo (0)

Tenis (0)

Triatlon (4)

Umjetničko klizanje (0)

Veslanje (0)

ZSPGŽ (10)

HOO (0)

Edukacija (0)

IN MEMORIAM (6)