Objave

Natjecatelji na postolju - Europe triathlon junior cup Zagreb

Gabriel Barac srebrni na Europe Triathlon junior utrci u Zagrebu

Triatlon

pon 11/09/2023

Ove subote, 9.9., u organizacijih zagrebačkog triatlon saveza, na zagrebačkom Jarunu održala se utrka juniorskog kupa Europske Triatlon Unije (ETU) na kojoj je nastupilo preko 100 najboljih europskih triatlonskih juniorki i juniora iz preko 20 europskih zemalja.

Član Triatlon Klub RIVAL, junior Gabriel Barac, nastavio je uspješan niz za Hrvatski triatlon osvojivši 2. mjesto na Europe Triathlon junior utrci na domaćem terenu u Zagrebu. Nakon bronce i zlata, treća je ovo, srebrna medalja najboljeg Hrvatskog sprint triatlonca ove godine.

Ana Jović

Ana Jović osvojila dvije brončane medalje na EP

Kickboxing

pon 11/09/2023

Na Europskom prvenstvu u kickboxingu za djecu, kadete i juniore, što se od 25. kolovoza do 3. rujna održalo u Istambulu, Ana Jović osvojila je dvije brončane medalje.

Hrvatska kickboxing reprezentativka Jović, koja je prvi puta nastupila u kategoriji juniora, osvojila je medalje u dvije discipline – Point fighting – juniori do 60 kg i Light contact – juniori do 60 kg. Na smotri Starog kontinenta okupilo se 1.500 natjecatelja iz 38 zemalja.

Najava Hrvatskog Olimpijskog dana

Najavljen Hrvatski olimpijski dan na Zametu

čet 07/09/2023

Ove će se nedjelje u Centru Zamet obilježiti Hrvatski olimpijski dan. Ovom sportskom manifestacijom obilježava se dan osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora.

Na današnjoj konferenciji za medije manifestaciju su najavili Renato Kostović, predstavnik Grada Rijeke, Dorotea Pešić Bukovac, predsjednica Riječkog sportskog saveza, Aramis Naglić, predsjednik Kluba riječkih olimpijaca te Katja Luketić u svojstvu predstavnice Primorsko-goranske županije.

pročitaj više...
Hrvatski Olimpijski dan - promo plakat

Hrvatski olimpijski dan ove nedjelje u Centru Zamet

uto 05/09/2023

Ove će se nedjelje u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Rijeke “Riječki sportski savez” i suorganizaciji Zajednice sportova PGŽ, u Centru Zamet obilježiti Hrvatski olimpijski dan sa prezentacijom brojnih sportova i sportskih klubova.

Nedjelja 10.9. – Centar Zamet – 10:00 do 12:00 sati

Dođite, pogledajte, probajte i podružite se sa budućim olimpijcima.