Objave

Matiji Legoviću svjetsko juniorsko srebro u biatlonu

Skijanje

uto 27/02/2024

Matija Legović, član Biatlon kluba TSK Budućnost iz Brod Moravica, osvojio je srebrnu medalju na Svjetskom juniorskom prvenstvu koji se održava u Estoniji. Matija je ovaj vrhunski rezultat ostvario u disciplini sprint 7.5 kilometara. Iskrene čestitke!

Patricija Urbanc 7. u ukupnom poretku Svjetskog kupa u sanjkanju

Sanjkanje

uto 20/02/2024

Nastup hrvatske sanjkašice Patricije Urbanc na ovogodišnjim natjecanjima za Svjetski kup i osvajanje 7. mjesta u ukupnom poretku, ostat će zabilježeno kao najbolji hrvatski rezultat ostvaren u ovoj sanjkaškoj disciplini. Patricija Urbanc sezonu je zaključila s osvojenih 250 bodova i već drugu sezonu zadržala se u Top 10 svjetskih sanjkašica. Čestitamo!

Laura Štefanac postavila novi svjetski rekord u bacanju koplja za gluhe

Atletika

uto 20/02/2024

Na Zimskom prvenstvu Slovenije u bacanjima za seniore i mlade kategorije održanom u Domžalama, Laura je bacila koplje 51,30 m te time postavila novi svjetski rekord u bacanju koplja za gluhe. Na natjecanju je nastupala izvan konkurencije, u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo guhih koji će se održati na Tajvanu ove godine.

Ela Znaor srebrna na Europskom kupu "Zagreb open"

Kickboxing

pon 19/02/2024

Ela Znaor je u subotu 17. veljače osvojila srebrnu medalju na Europskom kickboxing kupu u Zagrebu. Ela je nastupila je u point fightingu među seniorkama do 65 kg. U četvrtfinalu je rezultatom 12:10 pobijedila Njemicu Angelinu Czekalla, a u polufinalu Slovakinju Michaelu Goralczykova 12:7. U finalu je, na žalost, izgubila od Talijanke Martine Sartorato 8:14 te je tako zauzela drugo mjesto. Europski kup u Zagrebu je okupio 2.441 natjecatelja iz 267 klubova i 39 država.

Nikolina Golomboš zlatna, Ema Sgardelli brončana na Europskom prvenstvu mlađih seniorki

Karate

uto 13/02/2024

Iskrene čestitke članicama riječkih klubova Nikolini Golomboš (Karate klub TAD-Rijeka) i Emi Sgardelli (Karate klub Champion) na uspjesima koje su ostvarile na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 u Gruziji. Nikolina Golomboš postala je europska prvakinja u kategoriji mlađih seniorki +68kg, dok je Ema Sgardelli osvojila broncu u kategoriji mlađih seniorki do 50kg. Bravo!

[IN MEMORIAM] Antonio Rački

IN MEMORIAM

pon 12/02/2024

Antonio Rački, proslavljeni hrvatski skijaški olimpijac iz Delnica, fatalno je nastradao u prometnoj nesreći. Sudjelovao je na ZOI u norveškom Lillehammeru 1994. godine, te japanskom Naganu četiri godine kasnije. Obitelji i prijateljima izražavamo iskrenu sućut.

Plakat SkiBike 2024.

Skibike Euro Cup na Platku

pet 26/01/2024

Platak je domaćin treće utrke Euro Cup serije 2024. koja se održava od 26. do 28. siječnja u organizaciji Skibike Klub Croatia.

Očekuje se nastup 70-tak natjecatelja iz 15 zemalja, među kojima su Austrija, Grčka, Njemačka, Italija, Švicarska, Hrvatska, ali i SAD. Uz dvije utrke i bogati popratni program, novost je da će svi zainteresirani posjetitelji imati priliku isprobati skibike.

pročitaj više...