Please turn ON Javascript for full user experience.

Uspjeh Kickboxing klubova iz PGŽ na Europskom prvenstvu za kadete i juniore

Članovi KBK Sušak i član KBK Opatija Fight Club nastupili su u sastavu Hrvatske kickboxing reprezentacije na WAKO Europskom prvenstvu za juniore i kadete u kickboxingu od 02-10.09.2017. u Skopju na kojem su ostvarili odlične rezultate.

Na Europskom prvenstvu nastupilo 1 563 natjecatelja iz 37 zemalja, a natjecatelji iz KBK Sušak osvojili su dva prva, dva druga i  tri treća mjesta.

Europski prvaci postali su Doren Marko Mantilla u kategoriji starijih kadeta light contact -63 kg, Kristian Benedetti u kategoriji juniora light contact -89 kg, Luka Tomljanović i Ela Znaor u kategoriji point fight – timovi stariji kadeti.

Viceprvaci Europe postali su Lorena Jurišić u kategoriji juniorke point fight -65 kg, Luka Tomljanović u kategoriji starijih kadeta point fight -69 kg.

Treća mjesta osvojili su Ela Znaor u kategoriji starijih kadetkinja light contact -55kg, Andrea Damjanović u kategoriji starijih kadetkinja point fight -65 kg, Lorena Jurišić u kategoriji juniorke light contact -65 kg.

Član KBK Opatija Fight Club, Kristijan Kolaj u svojoj kategoriji do 54 kilograma uspio je osvojiti brončanu medalju, nakon što je u borbi za mjesto u finalnom meču ipak bio bolji Vadim Timoshenko.

 

Print Friendly, PDF & Email