Please turn ON Javascript for full user experience.

U Kostreni proglašeni najbolji karatisti PGŽ u 2018.g.

Boran Berak i Alessandra Hasani, karatisti TAD-a, proglašeni su najboljim seniorima u 2018. godini na svečanosti što je održana u okviru drugoga kola Županijske lige, domaćin kojega je bila Kostrena.

Luka Raučević (TAD) i Marina Barac (Zamet) svojim su rezultatima obilježili godinu u mlađeseniorskoj konkurenciji. Renato Rešetar (Zamet) i Laura Fučik (Delta) proglašeni su najboljim juniorima, a Aleksandar Kalabić (Delta) i Ema Sgardelli (Zamet) najuspješnijim natjecateljima u kadetskoj konkurenciji. Kastavci Anton Host i Darija Šnajder obilježili su 2018. godinu u mlađekadetskoj konkurenciji, najboljim učenicima proglašeni su Mario Vranković (No kachi) i Emma Zejnić (No Kachi), a najboljim u konkurenciji mladih učenika Elias Rudman (Krk Croatia) i Hanna Malkić (Champion), Vito Katinić (Kostrena) i Mila Vita Lozo (Kostrena) najbolji su cicibani.

Proglašeni su i najuspješniji kataši u 2018..g, među kojima je najbolja seniorka Jadranka Kovačević (Zamet), mlađa seniorka Carla Čupić (Delta), kadet Dorian Fafandel (Rab Enpi), kadetkinja Ana Katarina Travaš (Rab Enpi), mladi kadet Damjan Bravarić Ćilo (Rab Enpi), a mlađa kadetkinja Ema Debelić (Rab Enpi). Najbolji kataši u konkurenciji učenika bili su članovi Delte Raul Vedriš i Petra Čabrijan, najbolji mladi učenik Manuel Vedriš (Delta), dok je najboljom mladom učenicom proglašena Mirela Makarević (Zamet). Sara Memić dobila je nagradu kao najbolja cicibanka, Namik Dizdarević za najboljeg veteranam a Tanja Pendić za najbolju veteranku.

Print Friendly, PDF & Email