Please turn ON Javascript for full user experience.

Pregledi sportaša u ambulanti Doma zdravlja na Kampusu

Sportska ambulanta u Domu zdravlja na Kampusu započela je s radom, 3. veljače 2020.g,, a raditi će svakog prvog ponedjeljka u mjesecu u poslijepodnevnoj smjeni.

Prostor ambulante prilagođen je i za pristup sportašima s invaliditetom. Na Kampusu će preglede obavljati medicinski tim iz sportske ambulante u Dvorani mladosti na Trsatu koja je osnovana prije dvije godine kao projekt Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke u sklopu kojeg medicinski tim Doma zdravlja PGŽ obavlja obavezne preglede za mlade sportaše iz klubova s područja Rijeke i županije u dogovoru sa Riječkim sportskim savezom i Zajednicom sportova PGŽ.

Ambulantu su predstavili ravnatelj Doma zdravlja PGŽ Vladimir Mozetič, prorektor za znanost i umjetnost Alen Ružić, zamjenik gradonačelnika Rijeke Nikola Ivaniš te zamjenik župana Marko Boras Mandić.

Sportska ambulanta u Rijeci osnovana je s ciljem da se registriranim sportašima klubova s područja grada Rijeke i ostalih dijelova Primorsko-goranske županije omogući kontinuirano utvrđivanje opće zdravstvene sposobnosti od renomirane zdravstvene ustanove bez plaćanja naknade. Tijekom prošle godine 2.188 sportaša različitih sportskih disciplina koristilo je usluge Sportske ambulante.

Print Friendly, PDF & Email