Please turn ON Javascript for full user experience.

Ronilački klub Nevera uspješan na Pojedinačnom i ekipnom kadetskom državnom prvenstvu

Ronilački klub Nevera sudjelovao je u subotu, 8.04.2017. na Pojedinačnom i ekipnom kadetskom državnom prvenstvu u plivanju perajama u Koprivnici. 13 plivača i plivačica osvojilo je ukupno 22 pojedinačna odličja u mlađe kadetskoj i kadetskoj konkurenciji  i ukupno 3 medalje na štafetama.

4x 50m PP, 2.mjesto dečki (N. Sušanj, R. Brlek, M. Kos, P. Jurman), 3. mjesto djevojčice (M. Golob, N. Štefanac. G.Storić, T. Marčelja) i 4x 100m PP, 2.mjesto dečki (N. Sušanj, R. Brlek, M. Kos. P. Jurman).

Najbolje plivačice u pojedinačnoj konkurenciji su Tina Marčelja sa četiri zlata i jednom broncom, Mara Golob sa zlatom, Gaia Storić sa broncom, te Lana Kruljac sa broncom. Kod plivača najbolji je Nikola Sušanj sa dva zlata i tri srebra, Paolo Jurman sa jednim zlatom i četiri srebra, te Roko Brlek sa zlatom, srebrom i dvije bronce.

U ekipnom poretku djevojčice su zauzele 3. mjesto sa 320 bodova (T. Marčelja, M. Golob, G. Storić, N. Štefanac, L. Kruljac) te dečki također 3. mjesto sa 369 bodova (P. Jurman, N. Sušanj, R. Brlek, M. Kos, V. Njegovan, F. Hasanović. J. Buvač, K. Saršon). U ukupnoj ekipnoj konkurenciji RK Nevera iza RK Šoderice i SRD Viševice osvojio je treće mjesto sa 689 bodova.

Print Friendly
PodijeliShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone