Please turn ON Javascript for full user experience.

Ronilački klub Nevera uspješan na Državnom ekipnom prvenstvu

Na Bazenima Kantrida, 3.11. održano je 23. Državno otvoreno ekipno juniorsko i seniorsko prvenstvo u plivanju perajama i brzinskom ronjenju. U konkurenciji su bila 142 natjecatelja iz deset hrvatskih klubova i dva strana kluba iz Švicarske i Srbije.

Ronilački klub Nevera pokazao je izuzetne rezultate gdje je osvojio prvo mjesto u ženskoj i muškoj kategoriji te ukupno u juniorskoj kategoriji, prvo mjesto sa osvojena 826 bodova ispred RSK Mladost iz Medulina sa 602 bodova i SRD Viševica iz Fužina sa 516 bodova. U seniorskoj kategoriji prvo mjesto zauzeli su dečki te treće mjesto cure iz RK Nevere. U ukupnom rezultatu na prvom mjestu je RK Geronima iz Zagreba koji je osvojio 756 bodova, na drugom mjestu je RK Nevera sa osvojena 705 bodova i na trećem mjestu je RSK Mladost sa osvojena 630 bodova.

Uz odlične pojedinačne rezultate svih plivaća i plivačica RK Nevere postignut je i novi državni rekord u disciplini 4x50m BF žene u juniorskoj kategoriji – A. Krmpotić, I. Marjanović, A. Juričić, H. Žiganto sa rezultatom 1.46,19 te 4x50m BF dečki u juniorskoj kategoriji – D. Roje, M. kos, F. Sandalj, I . Golob sa rezultatom 1.29,30.

Print Friendly, PDF & Email