Please turn ON Javascript for full user experience.

Riječki triatlonci uspješni i u Slavoniji!

Na drugoj ovogodišnjoj utrci Prvenstva Hrvatske u organizaciji Hrvatskog Triatlon Saveza održanoj u Slavonskom Brodu, riječki triatlonci iz redova Triatlon kluba RIVAL potvrdili su dobru formu. Naime, u subotu 8.5. na dionici poznate “Polojske utrke“ u organizaciji domaćina iz TK Mazatora, održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini supersprint duatlon (trčanje i biciklizam),koje se sastojalo od 2.5 km trčanja + 10 km bicikliranja + 1.25 km trčanja za sve kategorije od Kadeta, Juniora i konačno Seniora. Najmlađi Početnici do 9, odnosno 11 godina, imali su manje dionice. Triatlonci TK Rivala vratili su se kući s 6 zlatnih, 1 srebrnom i 1 brončanom medaljom.

Nakon riječke kiše koja je obilježila kraj tjedna u većini Hrvatske, Slavonski Brod se tog subotnjeg jutra probudio okupan sunčanim zrakama bez ijednog oblačka uz najavu temperatura preko 20C – idealna kulisa za omiljenu triatlonsku predstavu brzine. Sve je vrvilo triatloncima koji su marljivo trenirali još od kraja prošlog ljeta samo u jednoj namjeri – da postanu još bolji. I upravo to su i pokazali na hrvatskoj obali Save.
Plave boje TK RIVALA ponosno je nosilo XX natjecatelja koji su svojim trudom, spretnosti i znanjem osvojili mnoštvo odličja
• Zara Marić – 1. mjesto, Početnice A (U9)
• Lan Marić – 1. mjesto, Početnici B (U11)
o Andrija Žic, 5. mjesto, Početnici B (U11)
o Lovro Dobravac, 6. mjesto, Početnici B (U11)
o Ivan Zrinušić, 12. mjesto, Početnici B (U11)
• Lana Vale, 3 mjesto, Kadetkinje U15
o Borna Dobravac, 5. mjesto, Kadeti U15
o Einar Miletić, 20. mjesto, Kadeti U15
• Aurora Valinčić – 1. mjesto, Juniorke U17
• Miroslav Marić – 1. mjesto, Seniori M40
o Dražen Marelja, 2. mjesto, Seniori M40
• Renato Žic – 1. mjesto, Seniori M45
• Koraljka Renier Valičnić – 1. mjesto, Seniorke Ž50
o Denis Dobravac – 5. mjesto, Seniori M50

Print Friendly, PDF & Email