Please turn ON Javascript for full user experience.

Prvenstvo Hrvatske u gimnastici

Obaveznim programom u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici te slobodnim programima gimnastičara u Sportskom centru Lučko u organizaciji ZTD Hrvatskog sokola završeno je dvodnevno Prvenstvo Hrvatske.

Gimnastičarke GK VITA, Rijeka osvojile su ekipno zlato, u sastavu Prpić, Mešter, Schubert, dok je MIla Prpić osvojila pojedinačno zlato – višeboj u juniorskoj konkurenciji. Nola ŽIKOVIĆ osvojila je pojedinačno 3. mjesto , Jana RUBEŠA (mlađa juniorka) 1. mjesto, te Mia ŽNIDARČIĆ 2. mjesto u pojedinačnom višeboju.

Rezultati GK Rijeka:Dominik Pleše, Ivano Miljević i Lukas Kukuljan Mesec ekipni su prvaci u kategoriji mlađih juniora. Dominik je i višebojski pobjednik. Mlađe juniorke Ani Pughel i juniorka Mirna Hontić okitile su se srebrom. Kadetkinja slobodnog programa, Noemi Šabotić, osvojila je 3.mjesto. Juniorka Ana Budimir je prvakinja Hrvatske.U obaveznom programu broncu su osvojile mlađa kadetkinja Gaia Klovar Lukarić i kadetkinja Zara Brčić. Lovro Jagić popeo se na postolje u slobodnom programu.

Svi rezultati dostupni na:https://itsport.hr/competitions/live?fbclid=IwAR0WOVa28-5FMbyRSp4CtquCHPcDW-k76wb8jZnJeDQ33y7a-vHqxOjrmqY

Print Friendly, PDF & Email