Please turn ON Javascript for full user experience.

Proslavljeno 20 godina Sportskog saveza grada Opatije

Svečanom proslavom u Centru Gervais 15. studenog Sportski savez grada Opatije obilježio je dvadeset godina svog osnutka i djelovanja. Mnogobrojni sportaši, treneri, sportski djelatnici i građani okupili su se kako bi proslavili obljetnicu, a dobrodošlicu im je poželio predsjednik Sportskog saveza Fernando Kirigin.

Čestitke su slavljenicima uputili zamjenici gradonačelnika Emil Priskić i Vera Aničić, predsjednik Gradskog vijeća Robert Kurelić, član Županijske skupštine PGŽ Marko Mataja Mafrici, predsjednik Zajednice sportova PGŽ Veljko Karabaić i pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora i voditelja Ureda za programe lokalnog sporta Siniša Krajač.

Prikazan je promotivni film o radu Sportskog saveza, njegovoj prošlosti, razvoju, kao i ciljevima za budućnost te su uručene zahvale i plakete ljudima i ustanovama koje su tijekom godina pružali podršku i pomoć u radu Sportskom savezu te razvoju sporta u Opatiji. Plakete i zahvale dobili su Ljiljana Korić, Jagoda Mozetić, Kristina Tubić, Zlata Torbarina, Vladimir Brnečić i Franjo Dobrila te Društvo „Naša djeca“ Opatija, Osnovna škola „R. K. Jeretov“, Radnik d.d., Ugostiteljska škola, Zajednica sportova PGŽ-a, PGŽ, Hrvatski olimpijski odbor, Thalassotherapia i Grad Opatija.

Sportski savez grada Opatije je Zajednica sportskih udruga koja broji 36 članica s preko 1.200 registriranih sportaša, od čega se više od 750 odnosi na ekipe podmlatka, odnosno na djecu do 18 godina uključena u 23 olimpijska ili neolimpijska sporta.

 

Print Friendly, PDF & Email