Please turn ON Javascript for full user experience.

Primorje 2010 osvojilo deset odličja na Otvorenom PH

Predstavnici Kluba skokova u vodu Primorje 2010 osvojili su deset odličja na devetom izdanju Otvorenog prvenstva Hrvatske za kadete i juniore, što je na bazenu na Kantridi od prošlog petka do nedjelje okupilo 70 natjecatelja iz Hrvatske i Leipziga.

Dolores Šuša obranila je titulu prvakinje Hrvatske u nadmetanju juniorki na jednometarskoj dasci i pritom osvojila najveći broj bodova (305,35) u svojoj karijeri, dok se broncama okitila na trometarskoj dasci (321,05) i skoku s tornja (224,95).

Sara Stehlik osvojila je 3 medalje što su joj prve medalje osvojene na Prvenstvima Hrvatske . Sara je zajedno u paru s Hanom Ožanić iz KSV Medveščak osvojila 1.mjesto u sinkro skokovima s daske 3m, osvojila je 2.mjesto u disciplini toranj i 2.mjesto u disciplini daska 1m. Prvi nastup na Prvenstvu Hrvatske imao je i mlađi kadet AntonioAntić, koji je na dasci 1m sjajno skakao i osvojio 3.mjesto. Sven Vale osvojio je 2.mjesto i na 1m i 3m , a Leo Stražičić je nadodao 3.mjesto na dasci od 3m. U disciplinama 1m i 3m nastupio je mlađi junior Sebastian Macan koji je osvojio 7. odnosno 6. mjesto

Print Friendly, PDF & Email