Please turn ON Javascript for full user experience.

Otvorena sportska dvorana Osnovne škole Zvonka Cara u Crikvenici

U petak, 21.12. svečano je otvorena školska sportska dvorana Osnovne škole Zvonka Cara u Crikvenici. Dvorana, zajedno s tribinama i galerijom, ima površinu oko 1,5 tisuću kvadratnih metara.

U galeriji se nalaze svlačionice sa sanitarijama i praonicama, kabinet za učitelja TZK-a, jedna učionica i spremište. Radovi i oprema iznosili su 14 miljuna kuna, a uz Grad Crikvenicu projekt je u iznosu od 2 milijuna kuna sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Na svečanom otvorenju bili su prisutni mnogi gosti, uključujući članove Gradske uprave i Gradskog vijeća, djelatnike škole, kao i njezine učenike i roditelje, a događanju je nazočio i izaslanik župana Zlatka Komadine, Miljenko Butković.

Gradonačelnik Damir Rukavina u svom obraćanju gostima zahvalio se svima koji su doprinijeli realizaciji projekta, u prvom redu projektantu Rožić arhitekti, izvođaču HM Patria d.o.o., nadzoru KLing d.o.o. i Multisportu zaduženom za opremanje dvorane, a posebnu zahvalu iskazao je djelatnicima škole, ali i njezinim učenicima koji su strpljivo čekali svoju dvoranu.

Print Friendly, PDF & Email