Please turn ON Javascript for full user experience.

Otvorena 9. izložba sportske fotografije

„Odlučujući trenutak 2017.“ – izložba sportske fotografije otvorena je  u Galeriji Principij u Rijeci. Posjetitelji izložbe moći će razgledati 65 fotografija, djela 44 autora, izabranu od strane stručnog povjerenstva.

Na natječaju je sudjelovalo 85 autora s 572 prijavljene fotografija iz 12 županija i regija Hrvatske, Italije, Slovenije te Bosne i Hercegovine.
Komisija je odlučila pohvaliti fotografiju pod nazivom „ Dijagonala“ Gordane Kvajo, autorica iz PGŽ, zatim Manuela  Angelinija,  za fotografiju „35. Utrka dan Uljanika“, Istarska županija. Jaki Franja dobio je pohvalu za fotografiju „Dance“, Zagreb, Stanislav Juretić za „Radost“, PGŽ te Igor Kupljenik za fotografiju „Iznad šume“, Slovenija.

Nagradu za najboljeg mladog autora do 21. g.  dobila  je Gabrijela Skender, s fotografijom „Uspon“, PGŽ .
Dobitnik treće nagrade je Arsen Miletić za fotografiju „Pogled“, drugu nagradu osvojila je fotografija „Pripreme za regatu “ autora Maria Šebetovskog a  prva nagrada odlazi Alvinu Lučiću za fotografiju „Ravnopravnost“.

Izložba će biti otvorena do 9. prosinca radnim danima u vremenu od 10:00 do 13:00 i 17:00 do 20:00 sati te subotu u jutarnjem terminu.

Fotografije možete pogledati ovdje.
KATALOG ODLUČUJUĆI 2017_

Print Friendly, PDF & Email