Please turn ON Javascript for full user experience.

Općina Kostrena proglasila najbolje sportaše za 2022. godinu

U organizaciji Sportske zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena održano je proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih klubova u 2022. godini. Svečana dodjela nagrada i priznanja održana je u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Kostrenske sportašice, sportaši i klubovi i u 2022. godini postigli su zapažene uspjehe na domaćim i inozemnim natjecanjima na čemu im se u svom pozdravnom govoru zahvalio načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić.
Najuspješnija kostrenska sportašica do 18 godina i u 2022. godini bila je nezaustavljiva Ana Jović iz Kickboxing kluba Sušak, a najuspješniji sportaš do 18 godina Leon Scheidl iz Jedriličarskog kluba Galeb. U kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe do 18 godina ove godine su dvije ekipe Odbojkaškog kluba Kostrena i to Mala odbojka i Mlađe kadetkinje. Najuspješnija muška sportska ekipa do 18 godina dolazi iz Jedriličarskog kluba Galeb, a čine ju Mark Maglica i Luka Kamber.
Najuspješnija sportašica seniorka je Ana Petrović, članica Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena, a najuspješniji sportaš senior je Josip Bilić, također iz KPA Kostrena dok je najuspješnija muška seniorska ekipa Galebov dvojac Vlado i Bojan Grego.
Posebno priznanje Općine Kostrena za izniman dugogodišnji doprinos razvoju sporta dodijeljena je gospodinu Đuri Vičeviću, dugogodišnjem sportskom djelatniku i predsjedniku Nogometnog kluba Pomorac.
Print Friendly, PDF & Email