Please turn ON Javascript for full user experience.

Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ 2023

Jučer je u Kostreni, koja je domaćin ovogodišnjeg Olimpijskog festivala dječjih vrtić, održan operativni sastanak svih sudionika, domaćina i predstavnika Zajednice sportova PGŽ.

Radi se o manifestaciji koja, njegujući vrijednosti olimpizma kod najmlađih članova hrvatskog društva, promiče sport među djecom istovremeno ih učeći prijateljstvu, razumijevanju različitosti, nenasilju i natjecanju u fair play ozračju. Djeca se, među ostalim, potiču na sustavno tjelesno vježbanje i uključenje u sportske aktivnosti.
Ovogodišnji OFVD održati će se 20.5. u Kostreni, a na sastanku su se dogovorili svi tehnički detalji oko organizacije, propozicija natjecanja, izvučene su natjecateljske skupine te se prezentirani popratn programi koji će biti organizirani za male buduće olimpijce.
Sve prisutne je u ime Općine Kostrena pozdravio načelnik g. Dražen Vranić, dok su u ime organizatora i suorganizatora prisutni bili g. Stanko Vučetić (Dječji vrtić “Zlatna ribica”), Katja Luketić (Zajednica sportova PGŽ) i Siniša Kuharić (koordinator ovogodišnjeg OFVD PGŽ).
Print Friendly, PDF & Email