Please turn ON Javascript for full user experience.

Održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ

U organizaciji Zajednice sporova PGŽ i Dječjeg vrtića Pahuljica – Rab u subotu, 18.5.2019. godine na igralištu Blato nogometnog kluba Rab održao se 18. Olimpijski festival dječjih vrtića PGŽ. Pokrovitelji su bili HOO, Primorsko-goranska županija i Grad Rab, dok je glavni sponzor bila Ina d.d.

Festival je okupio četristotinjak predškolaca iz 11 dječjih vrtića sa područja Primorsko-goranske županije koji su se nadmetali u trčanju na 50m, štafeti 4x25m, bacanju loptice iz mjesta u dalj, skoku u dalj s mjesta, u malom nogometu i potezanju konopa. Ukupni pobjednik je DV Rijeka, dok je drugo mjesto pripalo DV Opatija, a trećeplasirani je bio DV Vladimir Nazor – Kastav.

U ime domaćina sve okupljene pozdravili su ravnateljica Dječjeg vrtića Pahuljica Rab, Sanja Grozdanić i zamjenik gradonačelnika Raba Denis Deželjin, dok je Marin Lazarić, predsjednik Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Rab, u ime župana Zlatka Komadine otvorio festival. Manifestaciju je podržao predsjednik Zajednice sportova PGŽ Veljko Karabaić.

Print Friendly, PDF & Email