Please turn ON Javascript for full user experience.

Natječaj za stipendije Zaklade Marin Čilić

u srijedu, 24. listopada 2018. godine, otvoren je natječaj za stipendije Zaklade Marin Čilić. Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi za obnovu laboratorija, Marinova Zaklada dodjeljuje stipendiju i mladim športašima, i to sveukupno 5 stipendija za športaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom športu.

Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju športske opreme. Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija.
Natječaj je otvoren do 22. studenog 2018. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na Marinovoj službenoj stranici.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na info@marincilicfoundation.com .

 

Print Friendly, PDF & Email