Please turn ON Javascript for full user experience.

Kuglač Adriano Šebalj kadetski prvak Hrvatske

U nedjelju, 14.10.2018. na kuglani u Delnicama održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete U14 u kategoriji sprint. Ukupno je bilo prijavljeno 28 kuglača iz 7 kuglačkih klubova.

Za Kuglački klub Goranin nastupilo je 8 kuglača od kojih su Luka Žagar, Niko Mihel i Marko Đukić završili svoj nastup u kvalifikacijama, dok su se njih petorica plasirali među 16 najboljih koji su igrali dalje na ispadanje do finala.

Među onima koji su prošli kvalifikacije bili su Dino Malnar kao 13., Luka Milošević kao 12., Matej Mrle kao 9., Adriano Šebalj kao 8., te Karlo Petranović kao drugoplasirani. Osminu finala prolaze dalje Adriano Šebalj i Karlo Petranović, koji nesretno gubi u četvrtfinalu od Roka Grgca iz KK Grmošćice.

Adriano Šebalj pobjeđuje sve svoje protivnike i to redom Mateja Mrle u osmini finala, Lovru Mikuleca KK Zabok u četvrtfinalu, Josipa Kobelšćaka KK Zabok u polufinalu te Roka Grgca KK grmošćica u finalu čime postaje prvak Hrvatske u kategoriji sprint za kadete do 14 godina.

Kadeti Goranina svoj slijedeći nastup na Prvenstvu Hrvatske imaju 18.11.2018. u Zagrebu, u kategoriji Tandem, dok već idućeg vikenda mlađe juniore Goranina U18 očekuje Prvenstvo Hrvatske u Sprintu na kuglani u Čakovcu.

Print Friendly, PDF & Email