Please turn ON Javascript for full user experience.

Kadeti Rukometnog kluba Zamet državni viceprvaci

Rukometaši Zameta osvojili su drugo mjesto na završnici kadetskog prvenstva Hrvatske, što je prošloga tjedna održana u Umagu.

U prvoj utakmici igrači Zameta pobijedili su ekipu Balić – Metličić rezultatom 26:22. U drugom kolu savladali su ekipu Dubrave rezultatom 23:17, a za potvrdu prvog mjesta u skupini uvjerljivo su pobijedili ekipu Hrvatskog Dragovoljca rezultatom 26:17. U polufinalu je ekipu Zameta čekala ekipa Varaždina koju su Zamećani pobijedili 25:18 i uvjerljivom pobjedom se plasirali u finale. U finalnoj utakmici Zamet je na poluvremenu imao prednost od četiri pogodtka, ali na kraju je ipak pobijedila ekipa PPD Zagreb rezultatom 26:22.

Zamećane čine vratar Fran Lučin, Martin i Jakov Mozetić, Leo Jurešić, Luka Grgurević, Luka Borović, Ivan Jurčević, Matija Starčević, Patrik Martinović, Karlo Šegon, Veron Načinović, Karlo Tadić, Igor Trivunović, Leon Lamza, Veron Medić, Mateo Bogosavljev, Juraj Plantarić i Tin Tomljanović.

Fran Lučin je proglašen za najboljeg vratara, Matija Starčević je najbolji lijevi bek, Patrik Martinović je najbolji desni bek, a Veron Načinović je izabran za najboljeg obrambenog igrača.

Print Friendly, PDF & Email