Please turn ON Javascript for full user experience.

Ivan Vujević postao juniorski dvoranski prvak Balkana u skoku u dalj

Hrvatska atletska reprezentacija nastupila je na prvenstvu Balkana za juniore u Istanbulu. Reprezentativci AK-a Kvarner osvojili su ukupno pet medalja (dvije zlatne,jedno srebro i dvije bronce).

Ivan Vujević imao je najviše uspjeha kao pojedinačni predstavnik osvojivši zlato u skoku u dalj i naslov juniorskog prvaka Balkana u dvorani. Otvorio je natjecanje odličnim skokom već u prvoj seriji 7,59 što se do kraja natjecanja pokazalo kao nedostižan rezultat. U trećoj seriji imao je identičan skok te potvrdio pobjedu.

U Istanbulu je nastupao i visaš Noah Luca Matacun, koji je natjecanje završio na šestom mjestu sa skokom 195. Matacun je letvicu na visi od 195 preskočio iz prvog pokušaja, dok je visina od 198 ovoga puta bila nedostižna.

Od ostalih atletičara zapažene rezultate ostvarili su juniori u štafeti 4x400m u sastavu Šalamon, Cepuš, Bloudek i Čukman, koji su osvojili zlato istrčavši dionice za 3:14,40. Srebrnu medalju osvojio je Marino Bloudek na 800m 1:52,61, dok su brončani bili Filip Mrčić skok u vis 204 i Hrvoje Čukman 400m 48,89.

Print Friendly
PodijeliShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone