Please turn ON Javascript for full user experience.

Ivan Dračar osvojio broncu na PH u polumaratonu

Ivan Dračar još je jednom dokazao svoj potencijal i ostvario novi uspjeh, na prvenstvu Hrvatske u polumaratonu održanom u okviru Memorijala Ivan Starek u Zagrebu, osvojio je brončanu medalju.

Ciljem utrke od 21.1 kilometara prošao je za 1;11:17 sati i za dvije minute popravio osobni rekord. Među trkačima U-23 kategorije osvojio je drugo mjesto, čime je samo nastavio ovosezonske uspjehe i još jednom dokazao da je riječ o atletičaru koji iz utrke u utrku napreduje. Prošloga tjedna je na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu u Kutini zauzeo četvrto mjesto, proljetos je bio prvi na Desetki u okviru utrke Homo si teć, također je među najboljima na cestovnim utrkama.

Uspješni su u Zagrebu bili i polaznici Kvarnerove škole trčanja, Jasna Sichich Zuliani i Petra Žilić istrčale su svoj prvi polumaraton, Sandra Ercegović te Iva Knapić sudjelovale su u utrci na pet kilometara, dok su Tea Mance Mendiković, Iva Mičetić, Eni Vodopija, Majda Valenčić i Igor Miličić bili dio utrke na deset kilometara.

Print Friendly, PDF & Email