Please turn ON Javascript for full user experience.

HSPS PRVENSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U SPORTSKOM PLESU –UMJETNIČKI PLESOVI i BT U BREAKINGU pod nazivom „CRIKVENICA PLEŠE“ ovaj vikend u Crikvenici

Sve ukupno Crikvenicu će za vikend posjetiti 658 plesača koji će izvesti preko 700 koreografija. Plesači dolaze iz svih dijelova Hrvatske- Poreč, Rijeka, Kraljevica, Velika Gorica, Zagreb, Bjelovar, Koprivnica, Split, Varaždin, Kaštela..

U sklopu natjecanja održava se i projekt „Promocija sportskog plesa“ gdje će mali rekreativci pokazati svoje plesno umijeće na velikoj plesnoj pozornici gdje se natječu i registrirani sportaši saveza.

U petak program započinje u 13:00 h i natječu se sportaši u disciplini BREAKING.

Subota i nedjelja rezervirana je za DRŽAVNO PRVENSTVO U UMJETNIČKIM PLESOVIMA i promociju sportskog plesa.

Na kraju natjecanja, u nedjelju 26.03.2023 održava se velika gala večer na kojoj će nastupati najbolje koreografije cijelog natjecanja. Sve ljubitelje plesa očekuje pravi spektakl na GALA VEČERI ali i u redovnom natjecateljskom programu.

Domaćini natjecanja su aktualni Državni prvaci Plesni klub „Dance Queen“ iz Kraljevice uz naravno Hrvatski sportski plesni savez. Pokrovitelji manifestacije su Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, Eko-murvica, Zajednica sportova Primorsko-goranske županije i Hotel Marina- Selce.

Natjecanje je otvoreno za gledatelje. Karte se mogu nabaviti u redovnom dijelu natjecanja na ulazu.

Print Friendly, PDF & Email