Please turn ON Javascript for full user experience.

Berba medalja na Jarunu

Veslačice i veslači riječkog Jadrana ostvarili su zapažene rezultate na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore, seniore i veterane održanom na Jarunu.
Medalje su donijeli Nikol Udovičić i Matteo Sušanj u miksu, Matej Stilin i Goran Miriću dvojcu, Leni Baraba, Lana Milanović, Lana Tucić i Ena Beljan u četvercu.

Nikol Udovičić i Matteo Sušanj okitili su se zlatom u miksu, dok su Matej Stilin i Goran Mirić bili srebrni u dvojcu među seniorima. U konkurenciji kadetkinja Leni Baraba, Lana Milanović, Lana Tucić i Ena Beljan okitile su se zlatom u četvercu, kao i kadet Borna Stipaničev u skifu. Anamarie Katić bila je druga u skifu u A finalu, dok je Nika Lenaz bila treća u B finalu, u kojem je prva bila članica Glagoljaša Karla Cetina. Peto mjesto u A finalu osvojio je Antun Aksić, dok je u B finalu četverac Jadrana David Pranjić, Tino Gojković, Karlo Grbac i Luka Bukša bio drugi. Kod juniora Lucija Kristić u A finalu skifa bila je druga, dok je osmerac Matej Stilin, Goran Mirić, Hrvoje Valić, Andrej Anđelić, Antonio Nimac, Dominik Puškarić, Eugen Šegota, Toma Medanić i Lucija Kristić bio četvrti.

Čestitamo!

Print Friendly, PDF & Email