Please turn ON Javascript for full user experience.

6. Međužupanijski sportski susreti – Osječko-baranjska županija “osvojila” Kostrenu

Danas se u Sportskoj dvorani Kostrena u Kostreni održao rukometni turnir u sklopu 6. Međužupanijskih sportskih susreta. Snage su odmjerile selekcije Istarske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Primorsko-goranske županije.


U polufinalnim susretima selekcija Osječko-baranjske županije bila je bolja od Primorsko-goranske županije 21:18, dok je Istarska županija pobijedila Vukovarsko-srijemsku rezultatom 29:21. Utakmicu za 3. mjesto vršnjake iz Vukovarsko-srijemske županije pobijedili su predstavnici Primorsko-goranske županije rezultatom 21:14. Finalna utakmica ponudila je pregršt dobrih poteza i neizvjesnosti, pa je pitanje pobjednika odlučeno tek u zadnjom minuti susreta. S(p)retniji su bili rukometaši Osječko-baranjske županije pobjedivši selekciju Istarske županije rezultatom 22:21.

Međužupanijski sportski susreti je projekt koji ima u cilju jačanje međusobne suradnje, razmjenu iskustva i znanja te sportsko nadmetanje mladih sportaša. U sklopu programa održao se radni sastanak delegacija na kojemu su predstavnici županijskih sportskih zajednica izmjenili iskustva na teme i projekte koje provode u svojim regijama.

Turnir su kratim pozdravnim govorom otvorili Veljko Karabaić, predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije i gospodin Hrvoje Balen, direktor HOO Ureda za programe na lokalnoj razini.

Print Friendly, PDF & Email